TISDAG: Tagliatelle med lövbiff och svamp i krämig gräddsås

Tagliatelle med lövbiff och svamp i krämig gräddsås

denna rätt tar ca 30 min och receptet är för 4 personer:


400 gram   barilla tagliatelle
500 gram   lövbiff
1 st   vitlöksklyfta
10 st   champinjoner
2 msk   smör
2 msk   vetemjöl
2,5 dl   buljong
1 dl   matlagningsgrädde
2 tsk   soja
1,5 msk   senap, fransk
0,5 tsk   dragon
    salt och peppar, efter smak


tillagning: 

1. Hacka vitlöken fint, strimla köttet och skiva champinjonerna. Fräs vitlöken gyllenbrun i smöret.

2. Lägg sedan ner kött och svamp och låt det fräsa någon minut. Strö över vetemjöl och rör om, tillsätt sedan buljong, grädde, senap, soja och dragon. Låt det puttra i ca. 5 min. Smaka av med salt och peppar.

3. Koka under tiden fyra portioner Barilla Tagliatelle.

4. Lägg pastan på en tallrik. Häll såsen på.

5. Servera gärna med en grönsallad.

lycka till och smaklig måltid!

//TopChef


Kommentarer
Postat av: Ena

Får jag komma?

2009-10-26 @ 15:22:14
URL: http://girlywe.blogg.se/
Postat av: ÅLDERMOR

HEJ! JAG ÄR HELT IMPONERAD . ALLT LÅTER JÄTTE GOTT. DU KANSKE SKULLE TÄVLA MED TINA I KOCKELONG. KRAMIS

2009-10-26 @ 17:49:08
Postat av: Carro

Det såg gott ut! Men vad ska det va för buljong?

2009-10-28 @ 07:38:01
URL: http://christelcaroline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0